#CTM


2017

De derde editie van de City Trail Middelburg vindt plaats op vrijdag 8 september 2017. Traditiegetrouw is de start- en finish plaats bij UCR Sportscenter Nassaulaan. Ook is daar weer een pre- en afterparty met muziek en lekker eten van diverse foodtrucks. De route wordt momenteel uitgewerkt. Heb je interesse om een bijdrage te leveren als ondernemer, artiest of sponsor? Neem dan contact met ons op.


2016

Op vrijdag 9 september 2016 vond de tweede editie van de City Trail Middelburg plaats. 1750 deelnemers liepen ruim 9 km door Middelburg: onder meer door Hof ter Veste waar er een feest van werd gemaakt, Speelhof Hoogerzael, langs de Seismolen, door de Kloveniersdoelen, Bar American, de Kloostergangen van de Abdij en dwars over het podium tijdens een dansvoorstelling in de Schouwburg. De trail werd opnieuw mede mogelijk gemaakt dankzij enthousiaste sponsoren, ondernemers, gebouweigenaren, diverse artiesten en buurtbewoners.


2015

Op vrijdag 28 augustus 2015 namen 700 hardlopers en wandelaars deel aan de eerste editie van de City Trail Middelburg. De deelnemers liepen over het mooie Bolwerk, dwars door het gezellige café de Reutel, door de prachtige Kuiperspoort en ze werden  verrast door een pasgetrouwd bruidspaar in het stadhuis op de Markt. Na afloop was er een gezellige avond bij de sporthal aan de Nassaulaan, die met dit evenement weer feestelijk  in gebruik is genomen.

 

Terugblikken en de sfeer proeven? Dat kan met de aftermovie en vele foto’s!