CITY TRAIL MIDDELBURG MAAKT EEN DOORSTART !!

Na 4 zeer succesvolle edities van de City Trail Middelburg onder auspiciën van de Stichting Sportevenementen Walcheren kondigden de organisatoren het einde van deze stadsloop aan.
De sloop van Sporthal Nassaulaan (het start- en eindpunt van de loop) en het feit, dat de organisatoren hun pijlen op andere sportieve evenementen wilden richten, waren de belangrijkste redenen voor deze beslissing.

Peter Bakx, Leonard van Moolenbroek, Sebastian Nijssen en René van der Waal hebben diverse malen met ontzettend veel plezier aan de City Trail Middelburg meegedaan. Zij vonden dan ook dat het ontzettend jammer zou zijn als een dergelijke leuk, sportief en door de deelnemers zeer gewaardeerd evenement van de kalender zou verdwijnen.

In goed overleg met de organisatoren besloot dit viertal dan ook voor de 5e achtereenvolgende maal de CITY TRAIL Middelburg te gaan organiseren.

Zet alvast in je agenda : ”Vrijdag 13 september 2019 : CITY TRAIL Middelburg”.

Wij realiseren ons dat het een hele uitdaging zal zijn om de voorgaande edities te evenaren, laat staan te overtreffen. Maar we gaan deze uitdaging graag aan!

Met veel enthousiasme zijn wij reeds gestart met alle voorbereidingen. We hebben al een zeer interessante route in gedachten. Volg de berichten in de media met nadere informatie over de mogelijkheden om in te schrijven!

Tot slot: dank aan Michel Joosse, Rob Jeras, Edwin van Alphen, Maarten Burgs, Niels Steenbakkers, Esther Hokke, Geralda Jansen en Ron Ploeg voor het op de kaart zetten van dit prachtige evenement en heel veel succes met de nieuwe plannen!

Tot 13 september a.s.!