Een avontuurlijk belevingsparkoers met uitdagende obstakels.

CTM4kids is een onvergetelijk evenement voor zowel kinderen, leerkrachten, ouders en ook voor de vele vrijwilligers. Een avontuurlijk belevingsparkoers met uitdagende en gevarieerde obstakels waarbij er gegarandeerd veel FUN zal zijn. Ons evenement zorgt voor een ware prikkeling van alle zintuigen, groepsvorming, uitdaging en een hoop plezier ofwel…voor het hoogtepunt van het schooljaar 2017-2018! Deelname aan dit City Trail evenement is gratis dankzij de vele sponsors en vrijwilligers die dit evenement mogelijk maken!

#FUN #geen wedstrijd

Deze eerste editie is voor alle leerlingen van groep 5 van de basisscholen in Middelburg. Ruim 400 kinderen maken op vrijdag 8 september een topbelevenis mee op het terrein van de Nassaulaan. De CTM4kids is geen wedstrijd. Elke klas heeft een eigen starttijd en legt het gehele parkoers gezamenlijk af, waarbij samen beleven en samen ervaren centraal staat. Na maximaal anderhalf uur (inclusief een hapje en een drankje) gaan de kinderen weer naar school.

DIT EVENEMENT IS VOL.

Na-inschrijving en individuele inschrijvingen van kinderen is niet mogelijk.

  • Datum: Vrijdag 8 september tussen 9:00-15:00 uur
  • Locatie: UCR Sportscenter, Nassaulaan 10
  • Tijdsbestek: Maximaal 1,5 uur tussen aankomst en vertrek van de Nassaulaan
  • Aanvangstijd: Elke klas heeft door organisatie vastgestelde starttijd
  • Kosten: GEEN!

Let op: Kinderen kunnen vies worden. Dus oude kleren en schoenen aan en droge kleren en schoenen meenemen! Ouder/grootouder? Je bent van harte welkom om aan te moedigen. Tip: trek ook oude kleren aan……

Contactgegevens voor vragen, sponsoring:
ctm4kids@citytrailmiddelburg.nl
06 2889 9538 – Geralda Jansen
06 5205 1490 – Edwin van Alphen

Lijkt het je leuk om mee te werken als vrijwilliger bij CTM4KIDS?

Pin It on Pinterest

Share This