FAQ

Waar is de start en finish citytrail Middelburg 2022? Dit jaar vanaf De Markt in Middelburg (in hartje binnenstad)

Waar gaat de opbrengst naar toe? De stichting heeft als doel om het grootste gedeelte van de opbrengst te schenken aan een goed doel. Dit keer is de keuze gevallen op twee (lokale) goede doelen, namelijk

Stichting Westerlicht Zeeland ‘Centrum voor leven na en met kanker

https://www.westerlicht.eu/website/

Kinderdorp Humanitas Zeeland, Het Kinderkamp Zeeland is voor Zeeuwse kinderen en jongeren, in de leeftijd van 7 t/m 15 jaar, die vanuit de thuissituatie niet of nauwelijks op vakantie kunnen of gaan. https://www.humanitas.nl/afdeling/zeeland/

Krijg ik mijn inschrijvingsgeld terug wanneer ik niet meer kan deelneem? Nee, dat is niet mogelijk het schrijfgeld gaat dan naar het goede doel.

Zijn er ruimtes bij de start- en finish om om te kleden? Nee, enkel toiletten op Zusterplein.

Kun je ook als team (of als bedrijf) inschrijven? Ja, onder collectief inschrijven. Bij collectief inschrijven kun je meerdere deelnemers tegelijk inschrijven en dan maar één keer betalen. Hoe werkt het?
Voor de betaalstap zit een extra knop in het inschrijfformulier met de tekst ‘Deelnemer toevoegen’. Na het drukken op deze knop komt de inschrijver weer bij stap 1 van het formulier terecht en kan zo nog meer mensen invoeren. Er is géén maximaal aan het aantal deelnemers. Na het invoeren van de laatste deelnemer kan men betalen en na een succesvolle betaling worden de inschrijvingen bevestigd. Op het scherm worden in een extra blokje alle ingeschreven deelnemers (+ totaalbedrag) vermeld. Iedere inschrijver ontvangt een afzonderlijke emailbevestiging. De invoer van alle namen is noodzakelijk voor de vermelding van de voornaam op het startnummer.

Ophalen startnummers? Als je je hebt ingeschreven vóór vrijdag 26 augustus, dan kun je jouw nummer ophalen -met je naam erop!- vanaf woensdag 7 september bij Koole Sport. De nummers zijn ook op te halen op de dag zelf bij het secretariaat op de Markt.