Waar is de start en om hoe laat?

De start vindt plaats vanaf het CSW van de Perre in de Griffioenstraat te Middelburg.

Het terrein is open vanaf 16:30. DE START IS OM: 18:30 voor de hardlopers. De wandelaars starten om 18:40.

Waar kan ik parkeren?

Kom, als het kan, zo veel mogelijk met de fiets.

Fietsen kun je neerzetten/stallen op het schoolplein van de CSW.

Auto's kunnen geparkeerd worden in de nabijgelegen wijk, bij de nabijgelegen Aldi of bij sportpark de Sprong. Het verzoek is om zoveel mogelijk met de fiets/wandelend of met het openbaar vervoer te komen. 

 

 

 

Waar en wanneer kan ik mijn startbewijs ophalen?

De startbewijzen worden niet opgestuurd maar kunnen opgehaald worden bij Koole Lab aan het Armeniaans Schuitvlot. Dit kan, indien je je voor 20 augustus hebt ingeschreven, tot en met woensdag 11 september. Het is ook mogelijk voor iemand anders het nummer op te halen. 

Daarna kunnen er nog startbewijzen opgehaald worden voor de start, tussen 16:00 en 17:45, in de hal van CSW van de Perre. 

LET OP: DONDERDAG 12 SEPTEMBER IS HET NIET MOGELIJK STARTBEWIJZEN OP TE HALEN.

Wat kun je eten en drinken op het CTM terrein?

Ook dit jaar valt er op het finishterrein, bij CSW van de Perre tijdens en na de CTM weer veel lekkers te proeven, te snacken en te drinken! Het terrein gaat om 16:30 open. Je kunt dan al wat eten en drinken. Ook na afloop zijn de foodtrucks nog aanwezig. 

Wat gebeurt er met mijn persoonsgegevens?

Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

Vanaf 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van kracht. In de hele EU geldt dan dezelfde privacywetgeving onder de internationale naam GDPR.

Om mee te doen aan City Trail Middelburg als deelnemer dan wel vrijwilliger, vragen wij bij inschrijving enige persoonsgegevens van de deelnemer:

  • Voor- en achternaam
  • Adres / Woonplaats
  • Leeftijd
  • E-mail adres

Deze gegevens worden 'puur en alleen' gebruikt voor communicatie via nieuwsbrieven en worden niet aan derden verstrekt. Tevens worden deze gegevens wel bewaard. Wil je uit de bestanden verwijderd worden, stuur even een mail naar info@citytrailmiddelburg.nl met je verzoek.

Waar en wanneer kan ik me inschrijven?

Inschrijven kan via het inschrijfformulier. 
Je kunt je ook op vrijdag zelf nog inschrijven als je op het laatst nog bedenkt om mee te doen. Dit kan alleen tegen contante betaling (€10,-). Er is geen pin aanwezig. 

Het is de deelnemer toegestaan om zelfs tot vlak voor de start te besluiten om i.p.v. hard te lopen alsnog te gaan wandelen of andersom.

Kan ik wisselen tussen wandelen en hardlopen?

Het is de deelnemer toegestaan om zelfs tot vlak voor de start te besluiten om i.p.v. hard te lopen alsnog te gaan wandelen of andersom. Dit hoef je niet door te geven. Zorg er wel zelf voor dat je in de juiste groep start (hardlopers om 18:30 en wandelaars om 18:40)

Kan ik mijn deelname nog annuleren?
Nee, dit is helaas niet mogelijk. We hebben al kosten gemaakt en zullen nog extra kosten moeten maken. Dit betekent dat we geen geld terug kunnen storten. Uiteraard staat het een ieder wel vrij zijn deelnamebewijs door te verkopen.