Hosternokke, nu is ons ook wat overkomen. Een prachtig idee met een prachtige naam…….het is niet meer.

Golazo sports, een sportmarketingbureau gespecialiseerd in de organisatie van grote sportieve events (o.a. Urban Trails in België), heeft ons gesommeerd de naam Urban Trail niet meer te voeren. Golazo sports is rechtenhouder van het Europese merk Urban Trail. Als houder van dit merk gebruiken zij de benaming voor running events in een aantal Europese steden. Het is ons niet toegestaan dit beschermde merk te gebruiken omdat dit bij het publiek verwarring kan creëren met de events die door Golazo sports georganiseerd worden.…….Wij hebben daarom jullie hulp nodig en wel op heel korte termijn!
Willen je meedenken over een passende naam voor dit evenement? Heb je een briljant idee? Reageer dan op dit bericht! Dit kan tot donderdag 11 juni 22:00 uur. Als organisatie maken wij daarna een top-3 lijstje van namen die we vrijdagmiddag 12 juni rond 12:00 uur als poll op onze website plaatsen. Tot zaterdagmiddag 13 juni 18:00 uur kan gereageerd worden op deze poll. Dan staat de nieuwe naam vast en kunnen wij voor dinsdagavond 16/6 de naam Urban Trail Middelburg uitbannen en onze nieuwe naam communiceren.
Als organisatie vinden we dit erg jammer, dus roepen we nog een aantal keren: “Urban Trail, Urban Trail, Urban Trail, Urban Trail, Urban Trail”. Zo, wij hebben de teleurstelling verwerkt. Het is nu aan jullie!

Reageren kan via het volgende Facebookbericht!