Gisteren was het Nationale Vrijwilligersdag en dat was een mooi moment om onze vrijwilligers nogmaals te bedanken voor hun inzet voor de City Trail Middelburg.

Waardering Gemeente
Wethouder Beekman bracht een kennismakingsbezoek aan een aantal vrijwilligers. Met koffie en lekkere taart werd er in de sporthal aan de Nassaulaan bijgepraat. Helaas kon niet iedereen er bij zijn, maar de waardering vanuit de Gemeente Middelburg en Samen Vrijwillig is er natuurlijk voor alle vrijwilligers (zo’n 100!).

Vrijwilligersmagazine
Het vrijwilligersmagazine – een echte glossy- van Stichting Welzijn Middelburg is ’s middags in de Spot gelanceerd.  Heb je het in handen? Lees dan zeker het interview met Ron Ploeg. Hij zette zich al twee edities in voor de trail en vertelt over een dag werken bij CTM.  Na de lancering van het blad was er een borrel voor degenen die zich op diverse vlakken belangeloos inzetten in Middelburg.

Felicitaties
Tot slot feliciteren we Anton Vael met de welverdiende Frans Naereboutprijs voor vrijwilliger van het jaar! Deze Vlissingse prijs heeft hij ontvangen voor zijn actieve rol bij Dynamica en in de atletiekwereld. Hij helpt ons met de planning en aansturing van onze vrijwilligers. Bijna ‘onzichtbaar’ werk, maar zo belangrijk.

Veel van onze vrijwilligers komen de volgende editie weer helpen. Er is echter altijd plek voor nieuwe mensen,  we hebben een groot team nodig. Ben je of ken je iemand met interesse? Mail naar info@citytrailmiddelburg.nl.

 

City Trail Middelburg