Selecteer een pagina

2018
In het najaar van 2017 is bekend geworden dat in 2018 de deuren van sporthal de Nassaulaan definitief zullen sluiten. Reden voor de organisatie om de Nassaulaan een laatste eer te bewijzen door voor de laatste keer de schouders eronder te zetten en de deelnemers een schitterend evenement voor te schotelen. Opnieuw gaat dit natuurlijk gebeuren met de vele enthousiaste vrijwilligers, organisaties en ondernemers die ons inmiddels ondersteunen en de vele artiesten die wij podium bieden en het feest aankleden. De datum is verplaatst van kort na de zomer tot kort voor de zomer (22 juni 2018) maar dat gaat de pret niet drukken!

2017
Het enthousiaste organisatieteam van vorig jaar is uitgebreid met Geralda Jansen, Marianne Adriaansens en Ron Ploeg. De derde editie had te maken met flinke regenval op de dag zelf en de dagen voorafgaand aan de achtste september. Echter, of dankzij de regen werd het toch weer een mooi feestje, ook al heeft het weer diverse deelnemers doen afschrikken.

2016
Het team uit het 2015 is intact gebleven en is ook de initiatiefnemer van de nieuwe Stichting Sportevenementen Walcheren, de organisator van de tweede editie City Trail Middelburg op 9.9.2016. De organisatie deden wij natuurlijk in samenwerking met vele partners en vrijwilligers.

2015
De eerste editie van de City Trail Middelburg op 28 augustus 2015 stond in het teken van de feestelijke (her)opening van Sportscenter Nassaulaan. Als belangrijke huurder opende University College Roosevelt (UCR) tijdens de officiële start van het collegejaar het Sportscenter in aanwezigheid van burgemeester Bergmann. Als tweede (her)openingsactiviteit organiseerde de Stichting Nassaulaan met medewerking van een aantal enthousiaste mensen de eerste City Trail Middelburg! Deze editie kon niet tot stand komen dankzij de inzet van velen: bedankt vrijwilligers, partners, sponsors, buurtbewoners!

Contact
Heb je vragen, suggesties of ideeën over eventuele samenwerking? Neem dan contact met ons op.

Stichting Sportevenementen Walcheren
Paul Krügerstraat 200
4381 WL Vlissingen
KvK nummer: 65637372

info@citytrailmiddelburg.nl
06 5205 1490

Pin It on Pinterest

Share This