De informatie  wordt in het voorjaar van 2017 aangevuld.

Starttijd en locatie
De City Trail start bij de UCR Sportscenter Nassaulaan, Nassaulaan 10, 4332 XV in Middelburg.  De start vindt rond 18.00-19.00 uur plaats. Je finisht ook hier.

Aantal deelnemers
Er is plaats voor 2250 deelnemers. Er is geen vaste verdeling in het aantal hardloop- en wandelbewijzen.

Inschrijven

De voorinschrijving is gesloten. Na inschrijven kan nog wel. Het verschil is dat het nu niet meer mogelijk is om je naam op het startnummer te vermelden. Kortom je bent nog van harte welkom: http://inschrijvenzeeland.nl/evenement.php?event_id=116

Programma onder voorbehoud, afhankelijk van starttijd!
16.30 uur  >   Start & finishterrein open
16.30 – 18.00 uur  >   Startnummers ophalen in de sporthal
18.30 uur >    Start City Trail
19.00 – 20.00 uur   >   Verwachte binnenkomst hardlopers
20.15 – 21.45 uur  >   Verwachte binnenkomst wandelaars
16.30 – 23.30 uur  >   Foodtrucks met eten, drinken & muziek

Startnummers
Startnummers worden niet toegestuurd.  Je kan je startnummer ophalen:

  • In de dagen ervoor bij Koole Sport, Brakstraat 24 te Middelburg (onder voorbehoud).
  • Op de dag zelf tussen bij het secretariaat  in UCR Sportscenter (de sporthal) aan de Nassaulaan 10.

Route
De route wordt via Facebook en de nieuwsberichten op de website bekend gemaakt.  Je legt de route rennend of wandelend af. Onderweg staan je bijzondere verrassingen en optredens te wachten.  Wij hopen verder dat ook buurtbewoners gehoor geven aan onze oproep om met ons een feestje te bouwen. Na de finish kun je gezellig napraten met een hapje, drankje en muziek.

Tijdsregistratie
Er is een klok aanwezig waarop je je loop- of wandeltijd kunt aflezen. Er wordt geen klassement opgemaakt.

Secretariaat
Het secretariaat is op de dag zelf in de sporthal geopend. Je kunt hier terecht voor eventuele vragen.

Kleedkamers
In de sporthal kun je je omkleden en je tas achterlaten. Er zijn toiletten aanwezig. Het is niet mogelijk om te douchen.

Veiligheid
De organisatie heeft veiligheid hoog in het vaandel staan, maar je hebt hier zelf ook een grote verantwoordelijkheid in. Het parcours is gemarkeerd. Tevens is de route gedeeltelijk afgezet met linten en soms met dranghekken. Op cruciale punten staan stewards of officiële verkeersregelaars. Volg hun aanwijzingen op.  Als wandelaar krijg je een uitgebreide routebeschrijving en dien je zelfstandig over te steken. Loop zoveel mogelijk op de stoep, volg de verkeersregels en breng het verkeer en jezelf niet in gevaar. Houd ook rekening met andere trottoirgebruikers!

Op de fiets of met de auto?
We vragen iedereen zoveel mogelijk om op de fiets naar de start te komen. Op de Nassaulaan is ruimte waar je je fiets kunt stallen. Kom je met de auto? Vanwege de veiligheid en het karakter van de trail kun je niet in de directe nabijheid van de Nassaulaan 10 parkeren. Parkeren is o.a. mogelijk bij sportpark Veerse Poort, winkelcentrum Veersche poort en parkeerplaats CSW Churchilllaan. Het is maximaal 15 minuten wandelen naar de start. Bij Schouwburg Molenwater is het betaald parkeren.

Verzorging
Er is EHBO aanwezig op het parcours en in de Sporthal.

Voorwaarden
Deelname aan de City Trail Middelburg is voor eigen risico en verantwoordelijkheid. De organisatie aanvaardt ten opzichte van de deelnemers geen enkele aansprakelijkheid van welke aard dan ook. De organisatie zal je gegevens niet aan derden verstrekken.

Evaluatie
Na de City Trail ontvang je per e-mail een evaluatieformulier. We waarderen je feedback om een mogelijke volgende editie weer een succes te laten worden!

CTM wordt gesponsord door:

Pin It on Pinterest

Share This