Bij ieder deelnemend bedrijf kun je éénmalig gebruik maken van de volgende acties:

Tui Middelburg:

Loop in de weken na de Citytrail even binnen bij TUI Reisbureau in de Langeviele 7 te Middelburg. U ontvangt op vertoon van uw startnummer of inschrijfnummer een cheque ter waarde van 50 euro.
Deze waardebon is een jaar geldig en is uitsluitend te gebruiken bij de TUI vestiging in Middelburg, dus niet bij andere reisbureaus. Tot ziens bij TUI in de Langeviele in Middelburg.

Middelburgs Mini Theater:

bij het tonen van het start bewijs krijgen de deelnemers 1 gratis consumptie na afloop van een van onze theatervoorstellingen in het seizoen 2018-2019.

Zeeuws Museum:

Bij inlevering van het startbewijs twee entreebewijzen voor de prijs van één, geldig vanaf 23 juni tot en met 31 december 2018.

Chocolate Lovers:

Bij het laten zien van het startbewijs 25% korting op de aankopen van chocolade bij Chocolate Lovers (alleen geldig bij Vlasmarkt 45) of 50% korting op een chocolademuseum kaartje (geldig bij vlasmarkt 51).

Huis van Bloemen by Meent en Bouman:

Bij het tonen van het startbewijs ontvang je 25% korting op een bos bloemen met een minimale waarde van €15,00 (tot en met 1 september).

Volkssterrenwacht Philippus Lansbergen:

Elke deelnemer aan de City Trail krijgt op vertoon van het inschrijfbewijs een gratis toegangskaart tot de sterrenwacht en museum. In juli of augustus van dit jaar te gebruiken op een woensdagavond of een vrijdagavond.

Speeltuin Van Epenpark:

Op vertoon van je startnummer mogen kinderen eenmalig gratis naar binnen of mogen volwassenen eenmalig gratis 1 kind meenemen in juni en juli 2018. (Volwassenen zijn sowieso gratis.) Voor openingstijden en meer informatie: www.nieuwmiddelburg.nl.

Lunchcafé Meekaane:

Bij inleveren van het startbewijs krijgen mensen 10% korting op de rekening. Dit aanbod geldt t/m 31 augustus 2018.

Pin It on Pinterest

Share This