CTM edities

2018
“The Final Edition” wordt mede mogelijk gemaakt door Geralda Jansen, Ron Ploeg, Maarten Burgs, Rob Jeras, Michel Joosse en Edwin van Alphen.

2017
Het enthousiaste organisatieteam van vorig jaar is uitgebreid en bestaat uit de volgende leden: Edwin van Alphen,  Michel Joosse, Rob Jeras, Maarten Burgs, Esther Hokke, Geralda Jansen, Marianne Adriaansens en Ron Ploeg.

2016
Het team uit het 2015 is intact gebleven en is ook de initiatiefnemer van de nieuwe Stichting Sportevenementen Walcheren, de organisator van de tweede editie City Trail Middelburg op 9.9.2016. De organisatie deden wij natuurlijk in samenwerking met vele partners en vrijwilligers.

2015
De eerste editie van de City Trail Middelburg op 28 augustus 2015 stond in het teken van de feestelijke (her)opening van Sportscenter Nassaulaan.  Als belangrijke huurder opende University College Roosevelt (UCR) tijdens de officiële start van het collegejaar het Sportscenter in aanwezigheid van burgemeester Bergmann. Als tweede (her)openingsactiviteit organiseerde de Stichting Nassaulaan met medewerking van een aantal enthousiaste mensen de eerste City Trail Middelburg! Deze editie kon niet tot stand komen dankzij de inzet van velen: bedankt vrijwilligers, partners, sponsors, buurtbewoners!

Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

Vanaf 25 mei is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van kracht. In de hele EU geldt dan dezelfde privacywetgeving onder de internationale naam GDPR.

Om mee te doen aan City Trail Middelburg als deelnemer dan wel vrijwilliger, vragen wij bij inschrijving enige persoonsgegevens van de deelnemer:

  • Voor- en achternaam
  • Adres / Woonplaats
  • Leeftijd
  • E-mail adres

Deze gegevens worden 'puur en alleen' gebruikt voor communicatie via nieuwsbrieven en worden niet aan derden verstrekt. Tevens worden deze gegevens wel bewaard. Wil je uit de bestanden verwijderd worden, stuur even een mail naar info@citytrailmiddelburg.nl met je verzoek.

Contact

Heb je vragen,  suggesties of ideeën over eventuele samenwerking? Neem dan contact met ons op.

Stichting Sportevenementen Walcheren
Paul Krügerstraat 200
4381 WL Vlissingen
KvK nummer:  65637372

info@citytrailmiddelburg.nl
06 5205 1490