Selecteer een pagina

2017
Het enthousiaste organisatieteam van vorig jaar is uitgebreid en bestaat uit de volgende leden: Edwin van Alphen,  Michel Joosse, Rob Jeras, Maarten Burgs, Esther Hokke, Geralda Jansen, Marianne Adriaansens en Ron Ploeg.

2016
Het team uit het 2015 is intact gebleven en is ook de initiatiefnemer van de nieuwe Stichting Sportevenementen Walcheren, de organisator van de tweede editie City Trail Middelburg op 9.9.2016. De organisatie deden wij natuurlijk in samenwerking met vele partners en vrijwilligers.

2015
De eerste editie van de City Trail Middelburg op 28 augustus 2015 stond in het teken van de feestelijke (her)opening van Sportscenter Nassaulaan.  Als belangrijke huurder opende University College Roosevelt (UCR) tijdens de officiële start van het collegejaar het Sportscenter in aanwezigheid van burgemeester Bergmann. Als tweede (her)openingsactiviteit organiseerde de Stichting Nassaulaan met medewerking van een aantal enthousiaste mensen de eerste City Trail Middelburg! Deze editie kon niet tot stand komen dankzij de inzet van velen: bedankt vrijwilligers, partners, sponsors, buurtbewoners!


Contact

Heb je vragen,  suggesties of ideeën over eventuele samenwerking? Neem dan contact met ons op.


Stichting Sportevenementen Walcheren

Paul Krügerstraat 200
4381 WL Vlissingen
KvK nummer:  65637372

info@citytrailmiddelburg.nl
06 5205 1490

Pin It on Pinterest

Share This