Veelgestelde vragen

FAQ

Waar is de start en finish van de Citytrail Middelburg?

We starten en finishen bij Nehalennia Kruisweg, Kruisweg 2 te Middelburg

Wanneer wordt de route bekend gemaakt?

We zullen op 14 juni, gedurende de dag, de route bekend maken. Dit om het verrassingselement zo hoog mogelijk te houden. Omdat we weten dat er behoefte is aan supporters langs de route, zullen we in de loop van de dag wel wat meer loslaten zodat jullie aangemoedigd kunnen worden.

Krijg ik een medaille na afloop?

Nee. Omdat de opbrengst van de inschrijvingen naar het goede doel gaat hebben we ervoor gekozen om geen medailles aan te schaffen. Dit zou alleen maar van de opbrengst afgaan. 

Kan mijn inschrijfnummer ook opgestuurd worden?

Nee. Om dezelfde reden dat er geen medailles worden uitgedeeld na afloop. Opsturen kost veel geld, aan enveloppen en porto. We zullen tijdig informeren over waar en wanneer de inschrijfnummers opgehaald kunnen worden. 

Waar kan ik mijn auto parkeren?

We willen iedereen vragen om zoveel mogelijk met het OV of op de fiets te komen. Maar als het niet anders kan, kun je parkeren naast de Ter Hoogekerk van de Gereformeerde gemeente, Willem Teellinckstraat 3 in Middelburg. Of, iets verder weg, bij Sportpark de Sprong, aan de Aanloop 2 te Middelburg. Houd ieder geval rekening met de omwonenden. 

Ik heb me ingeschreven voor wandelen maar wil toch gaan hardlopen. Of andersom. Moet ik dat doorgeven?

Nee hoor. We vinden het fijn als organisatie om ongeveer het aantal hardlopers en wandelaars te weten. Maar je mag je zelfs op het laatste moment nog bedenken. Als je bij de start in het goede startveld gaat staan, dan is dat voldoende. 

Scroll to top