Veelgestelde vragen

FAQ

Hoe lang is de CityTrail Middelburg?

De route is ongeveer 8 kilometer lang. 

Waar is de start en finish van de Citytrail Middelburg?

We starten en finishen bij Nehalennia Kruisweg, Kruisweg 2 te Middelburg

Wanneer wordt de route bekend gemaakt?

We zullen op 14 juni, 0m 18:00 uur, de route bekend maken. Dit om het verrassingselement zo hoog mogelijk te houden. Omdat we weten dat er behoefte is aan supporters langs de route vind je hier al wel een paar supporterspunten (de omcirkelde letters).

 

Krijg ik een medaille na afloop?

Nee. Omdat de opbrengst van de inschrijvingen naar het goede doel gaat hebben we ervoor gekozen om geen medailles aan te schaffen. Dit zou alleen maar van de opbrengst afgaan. 

Kan mijn inschrijfnummer ook opgestuurd worden?

Nee. Om dezelfde reden dat er geen medailles worden uitgedeeld na afloop. Opsturen kost veel geld, aan enveloppen en porto.

Startnummers zijn tot 13 juni 18:00 op te halen bij Koole Sport. Op 14 juni kan dat bij het secretariaat op het evenemententerrein vanaf 17:00 uur.  

Waar kan ik mijn auto parkeren?

We willen iedereen vragen om zoveel mogelijk met het OV of op de fiets te komen. Maar als het niet anders kan, kun je parkeren naast de Ter Hoogekerk van de Gereformeerde gemeente, Willem Teellinckstraat 3 in Middelburg. Of, iets verder weg, bij Sportpark de Sprong, aan de Aanloop 2 te Middelburg. Houd ieder geval rekening met de omwonenden. 

Ik heb me ingeschreven voor wandelen maar wil toch gaan hardlopen. Of andersom. Moet ik dat doorgeven?

Nee hoor. We vinden het fijn als organisatie om ongeveer het aantal hardlopers en wandelaars te weten. De startnummers beginnen daarom ook met een W (wandelen) of een H (Hardlopen).
Maar je mag je zelfs op het laatste moment nog bedenken. Als je bij de start in het goede startveld gaat staan, dan is dat voldoende. Met een W nummer kun je gewoon hardlopen en andersom. 

Scroll to top