Programma

Beste CityTrailers,

Op vrijdag 9 september vindt om 19 uur de start plaats van ons wandel- en hardloopevenement! We hopen dat jullie er net zo veel zin in hebben als wij;

Om alles goed te laten verlopen de volgende praktische punten:

* Wees op tijd aanwezig om echt om 19 uur te kunnen starten. Om 19 uur vertrekken eerst de hardlopers, en als zij allemaal weg zijn de wandelaars.

* Het secretariaat op de Markt is geopend vanaf 18.00 uur.

* Heb je je aangemeld vóór vorige week vrijdag (27 augustus jl.), dan kun je je startnummer ophalen bij Koole Sport (Armeniaans Schuitvlot). Heb je je later aangemeld, dan kun je een startnummer afhalen bij de wedstrijdtafel (secretariaat) op De Markt, tot 18.45 uur. Je kunt dan eventueel zelf je naam er nog opzetten. Ook kun je je nog inschrijven tot aan de start om 19.00 uur.

* Na afloop van de run/wandeling is er een gezellige afterparty op De Markt, met DJ en Jam-Pact als liveband. Wees welkom om wat te drinken en te genieten van heerlijke muziek.

* We benadrukken nog eens dat de run/wandeling 100% op eigen risico is. De organisatie is niet aansprakelijk voor enige vorm van letsel, ongevallen, verlies van bezittingen of anderszins.

Op naar volgende week… tot dan!

Leonard, Marcel, Sebastian & Stanley

City Trail Middelburg